Om mig

PER ILLUM er et enkeltmandsfirma som gennem mere end 25 år har specialiseret  indenfor 3 kerne-områder som overlapper hinanden.

Mit navn er Per Illum, og jeg har drevet min virksomhed siden 1989, i starten var de 3 områder delt i Slagelse Foto, Consult1 og Nightgraphic, men i 2015 besluttede jeg at samle det hele under PER ILLUM som fremadrettet én samlet enhed.

 

Jeg har flere uddannelser bag mig, bl.a. Fotograf, Grafiker og Teknisk Assistent samt Projektleder med bl.a. certificering i PRINCE2. Der udover har jeg arbejdet i mange år inden for Life Cycle Information på international niveau (Norge, Tyskland, Canada, USA, Bahamas, Malaysia og Syd Korea m.m.)

 

Jeg har gennem mine år som taget en del uddannelser og deltager  løbende i kurser og workshops, for at videreuddanne mig, få inspiration og ny viden.

 

Som fotograf og Grafiker bliver man aldrig færdig med at lære og udvikle sig.

Et af mine mål med fotografiet er, at få alle dem, der kommer for at blive fotograferet, til at føle sig trygge foran mit kamera, da man i billeder hurtig kan se om folk føler sig til pas eller virker stresset. Men også sørge for at få de bedste frem i folk så de kan se det bedste i sig selv i mine billeder.

 

Jeg laver både portrætter til private, kæledyr, store og små virksomheder samt grafisk design til hjemmesider, markedsføring og bøger. Derudover laver jeg teknisk tegninger for både private og virksomheden.

 

Jeg glæder mig til at lave billeder, Grafisk Design og tegninger for dig som privat og for din virksomhed, stor som lille.

 

 

// Per Illum

Åbningstider:

 

  • Efter aftale

 

Vær opmærksom på at vi kan være på opgave ude af huset, det kan derfor være en god idé at lave en aftale hvis man kommer langvejs fra.

Copyright © PER ILLUM - 2019 - All rights reserved. Theme by Per Illum